Za institucije koje žele da unaprede obrazovni sistem

Institucionalno članstvo namenjeno je obrazovnim ustanovama koje žele da kroz povezivanje sa drugim ustanovama, svojim studentima, učenicima ili polaznicima omoguće sticanje novih znanja, kvalifikacija i sertifikata. Takođe, da im pruže mogućnost da sigurno započnu svoju karijeru. Pored toga, imate priliku da nastavnom kadru pružite mogućnost usavršavanja znanja i veština, kao i da ostvarite saradnju sa drugim obrazovnim institucijama na različitim nivoima.

Institucionalno članstvo je pravi izbor za institucije koje žele da ulažu i rade na unapređenju nastavnog kadra, kako bi, u krajnjoj instanci, onima koji pohađaju nastavu ili predavanja omogućili bolje uslove za rad i napredovanje kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu.

Šta vam donosi ulaganje u vašu obrazovnu instituciju?

Ulaganje u nastavni kadar znači unapređenje vaše obrazovne institucije, ali i celokupne nastave i nastavnog programa. Vaši nastavnici imaju mogućnost da usavrše svoja znanja i veštine, što dodatno može uticati na to da se nastava obavlja efikasnije uz primenu najsavremenijih metoda.

Svakako vaša institucija vredi onoliko koliko vi ulažete u nju. Ulaganjem u nastavni kadar vi dobijate ljude koji će steći nova znanja i veštine, a vama će oni doneti poboljšanje na polju nastave, ali i svih školskih aktivnosti.

Kao rezultat imaćete zadovoljan nastavni kadar, studente, učenike ili polaznike koji su zadovoljni celokupnom nastavom ili predavanjima, ali i opštim uslovima u kojima se usavršavaju. Za vas to znači povećanje broja studenata, polaznika ili učenika, što je jedna od najvažnijih prednosti koju ostvarujete kao članica LINK edu alijanse.

Institucionalno clanstvo

Prednosti za vaše učenike, studente i polaznike

 • Polaganje međunarodnih ispita, u organizaciji LINK Examiantions Institute, radi sticanja profesionalnih i drugih sertifikata iz oblasti biznisa, IT-ja, internet poslovanja i engleskog jezika, po povlašćenim cenama.
 • Mogućnost zapošljavanja preko mreže poslodavaca LINK group Centra za razvoj karijere. Uz to vam se pruža i pomoć u zapošljavanju preko agencije LINK2job.
 • Obavljanje stručne prakse u velikom broju kompanija.
 • Pretplata na LINKeduTV i obrazovnu TV platformu, kao i pretplata na eduTV, prvu neprofitnu obrazovnu TV stanicu u Srbiji i druge.

 • Celoživotno usavršavanje kroz učešće u face-to-face i online edukativnim događajima i seminarima, u organizaciji LINK group Centra za razvoj karijere.
 • Otvara im se sjajna mogućnost za napredovanje, jer imaju neograničen pristup bazi znanja, online resursima i materijalima iz oblasti matematike, stranih jezika, IT-ja i poslovnih veština.
 • Shodno potrebama, možete koristiti usluge kao što su: Doktor za karijeru, EDUsavetnik i Savetnik za pomoć u učenju.
 • Networking kroz alijansu koja obuhvata hiljade studenata, učenika i polaznika.

Članstvom u LINK edu alijansi poboljšaćete nastavu

Brojni su benefiti koje ostvarujete u okviru LINK Educational alijanse. Za vaš nastavni kadar to znači personalno usavršavanje i lični razvoj, dok u pogledu nastave i same institucije članstvo znači brojna poboljšanja u pogledu nastavnih i vannastavnih aktivnosti, ali i mnogobrojnih saradnji sa drugim obrazovnim institucijama. Vaš nastavni kadar će usavršiti i unaprediti svoja znanja i veštine, što će im kasnije pomoći u unapređenju nastave i edukativnog programa.

Benefiti za nastavnike i nenastavno osoblje

 • Mogućnost da promovišu svoju ustanovu i dostignuća preko LINK Education Alliance mreže.
 • Mobilnost i razmena iskustava sa kolegama iz različitih obrazovnih ustanova i angažmana na različitim ustanovama u okviru alijanse, ali i učešće u zajedničkim projektima.
 • Kao deo LINK edu alijanse, imaju brojne opcije za profesionalno usavršavanje i razvoj u okviru programa LINK group Instituta za moderno obrazovanje.
 • Mogu da steknu prestižne međunarodne sertifikacije obrazovnih lidera i nastavnika u okviru programa Cambridge Professional Development Qualifications po povlašćenim cenama.
 • Celoživotno usavršavanje kroz učešće u face-to-face i online edukativnim događajima i seminarima, u organizaciji LINK group Centra za razvoj karijere.

Razvoj i napredovanje vaše ustanove na prvom mestu

Najvažnija prednost koju vam donosi članstvo jeste razvoj vaše intitucije, što za vas znači bolja i efikasnija nastava, vredni i posvećeni polaznici, učenici i studenti, ali i unapređenje same institucije.

Instituciji donosi prosperitet u pogledu saradnje sa dugima, što vam može obezbediti potencijalne uspehe, rast i proširenje kapaciteta, ali i otvaranje novih mogućnosti u pogledu poboljšanja nastavnog programa.

Brojne pogodnosti za vašu instituciju

 • Prva i najvažnija pogodnost je povećanje broja učenika, studenata i polaznika, odnosno prihoda i tržišta na kojima posluju, preko članstva u alijansi.
 • Smanjenje troškova oglašavanja kroz zajedničke marketinške aktivnosti.
 • Manji troškovi poslovanja kroz korišćenje resursa alijanse (prostor, oprema, kadrovi, know-how).
 • Razmena znanja i iskustava između članica alijanse.
 • Poboljšanje kvaliteta obrazovnih usluga kroz korišćenje servisa stručnih službi alijanse (pedagoške, andragoške, psihološke).
 • Lobiranje i zastupanje interesa članica alijanse u javnosti, kao i korišćenje rezultata istraživanja tržišta koje sprovodi alijansa, ali i donošenje zajedničkih politika i strategija.
 • Kao članici omogućena vam je nabavka LINK softverskih rešenja namenjenih obrazovnoj ustanovi.
 • Oglašavanje pod beneficiranim uslovima na portalima Edukacija.rs i Prijemni.rs.
 • Učešće na LINK edu konferenciji i korišćenje usluga LINK System Integratora pod beneficiranim uslovima.
 • Usluga LINKsteama i korišćenje različitih usluga i servisa u okviru LINK groupa.

Prijavite se i svrstajte u red prestižnih obrazovnih institucija