KAKO DA POSTANETE

PARTNER?

Brojni su benefiti koje ostvarujete u okviru LINK edu Alliance, osim resursa koje dobijate od svog partnera, on vam daje i kompletnu podršku u poslovnim poduhvatima i planovima. Takođe, dobijate mogućnost proširenja poslovanja, ali i ostvarivanja brojnih ideja koje su do sada bile teško ostvarive.

Partnerstvo vam može obezbediti veći profit i smanjiti troškove

Partnerstvo u LINK edu Alliance može vam doneti infuziju gotovine i resursa u posao, kao i mnoštvo značajnih strateških veza. Zahvaljujući tome, dobijate veliki opseg mogućnosti ne samo da održite svoje poslovanje već i da ga značajno unapredite, proširite i podignete na viši nivo.

Još jedna bitna stavka partnerstva u LINK edu Alliance jeste i ušteda. Bilateralna saradnja omogućava i deljenje troškova i kapitalnih izdataka potrebnih za vođenje poslovanja. Logično, to može rezultirati značajnijim uštedama nego kada troškove snosite samostalno.

Posebno su značajne strateške veze, kontakti i znanja koje razmenjujemo međusobnom saradnjom.

Ulažemo u vaše poslovanje

Partnerstvo za nas predstavlja ulaganje resursa. Kada se prvobitno prijavite za partnerstvo, možda ćete se fokusirati na specifične resurse projekta koje ćete dobiti, kao što su istraživanja tržišta, pristup novim tržištima ili veštine prodaje, kao i marketinške aktivnosti, ali zapravo možete naučiti i dobiti mnogo više.

Štaviše, zahvaljujući LINK edu Alliance kao partneru, moći ćete na pravi način da sagledate kako treba raspolagati sredstvima i resursima koje posedujete.

Pouzdan partner

Partnerstvo vam može pomoći da usvojite novu perspektivu ili da steknete drugačiji pogled na ono što radite, sa kim poslujete, na koja tržišta idete, pa čak i na to kako cenite svoje proizvode i usluge.

Partner nas može inspirisati, ali i podstaći na istraživanje novih mogućnosti. Inspiracija je jedna od tih neopipljivih sredstava koja mogu biti neprocenjiva za rast i otvaranje novih poslovnih mogućnosti vaše institucije.

LINK edu Alliance želi da proširi svoje poslovanje, ali i saradnju na globalnom nivou. Takođe, može uputiti poziv za članstvo organizaciji za koju smatra da može biti odgovarajući partner.

Kako se postaje partner

timeline_pre_loader
1
2
3
4
5

Prijavite se i omogućite svojoj instituciji nove poslovne mogućnosti!