Članstva individualno

Usavršite se i steknite prestižne sertifikate

Individualno članstvo otvoreno je za sve zainteresovane, jedini uslov je da želite da učite i napredujete. To znači da svaki pojedinac željan celoživotnog usavršavanja i ostvarivanja povoljnih poslovnih šansi i uspešnih partnerstava može postati deo LINK edu alijanse.

Članstvo vam omogućava da sertifikujete svoja znanja, jer kada postanete deo LINK edu alijanse, dobijate mogućnost sticanja prestižnih i svetski priznatih diploma i sertifikata. Navešćemo one koje mogu napraviti prekretnicu u daljem unapređenju, ali i stvaranju novih uspešnih partnerstava i saradnji: Cambridge International School, Adobe, Microsoft, Chartered Management Institute CMI, Cambridge English Language Assessment, Google AdWords i Google Analytics.

Prednosti koje vam donosi LINK educational Alliance brojna su i mogu vam pomoći da unapredite veštine i svoju karijeru.

Svakako da je lično usavršavanje i razvoj jedan od ključnih faktora za dalje napredovanje u karijeri. Pristupanjem LINK edu alijansi dobijate sjajnu mogućnost postizanja ovih ciljeva, ali i šansu za ostvarenje uspešne poslovne saradnje sa drugim članovima, kompanijama ili obrazovnim institucijama. Takođe, postaćete deo međunarodne obrazovne mreže koja se neprekidno razvija i širi.

Pogodnosti su mnogobrojne, zbog čega vam članstvo može značiti i na ličnom i i na profesionalnom nivou.

Saradnja i zajednički ciljevi

Jedna od osnovnih prednosti članstva u LINK edu alijansi je i mogućnost povezivanja sa ostalim članovima.

Važan benefit koji vam donosi članstvo u LINK edu alijansi jeste mogućnost saradnje na zajedničkim poslovnim interesima i ciljevima. Dolazeći u kontakt sa drugim ljudima, za vas može značiti ostvarivanje uspešne saradnje, kao i brojnih kontakata koji vam mogu pomoći u daljem razvoju karijere. Takođe, na ovaj način udruženi sa ostalim članovima prevazilazite sve poslovne izazove i prepreke. Isto tako, dok sa ljudima u okviru LINK edu alijanse radite na ostvarivanju istih ciljeva, vama se otvaraju brojne poslovne mogućnosti.

Ostvarite profesionalne ciljeve

Sticanje novih znanja i veština predstavlja novi korak u ostvarenju svega onoga što želite od svoje karijere, ali i celoživotnog usavršavanja. Ono što je sigurno jeste da, dok razvijate svoje sposobnosti, vi unapređujete sebe, a s vremenom postajete osoba spremna da se suoči sa izazovima koje donosi poslovno okruženje.

Uz članstvo vam se otvaraju brojne mogućnosti sticanja novih znanja kako biste prebrodili sve barijere koje vas mogu sputavati u ostvarenju poslovnih ciljeva i kako biste izgradili perspektivnu i uspešnu karijeru. Kao član LINK edu alijanse imate mogućnost da maksimalno iskoristite resurse koje vam pruža i unapredite svoje veštine kako biste uspeli da ostvarite sve zadate ciljeve i unapredite svoju karijeru.

 

LEA-individualno clanstvo

Benefiti koje donosi individualno članstvo

  • Imate mogućnost polaganja međunarodnih ispita, u organizaciji LINK Examinations Institute, radi sticanja međunarodno priznatih sertifikata iz različitih oblasti poslovanja, i to po povlašćenim cenama.
  • Pruža vam se mogućnost zapošljavanja preko razgranate mreže poslodavaca LINK group Centra za razvoj karijere.
  • Pomoć u zapošljavanju preko agencije LINK2job. 
  • Mogućnost školovanja i usavršavanja na LINK group obrazovnim ustanovama po povlašćenim cenama, što je sjajna prilika da nađete posao koji ste oduvek želeli ili da napredujete u karijeri.
  • Jedna od glavnih prednosti članstva je i celoživotno usavršavanje kroz učešće u face-to-face i online edukativnim događajima i seminarima, u organizaciji LINK group Centra za razvoj karijere, koje će vam pomoći u daljem napredovanju, edukaciji i razvijanju novih veština.
  • Svoja znanja možete upotpuniti, jer u okviru alijanse imate pretplatu na LINKeduTV, obrazovnu TV platformu.
  • Pristup bazi znanja, online resursima i materijalima za usavršavanje iz oblasti matematike, stranih jezika, IT-ja i poslovnih veština.

Godišnja LINK Educational Alliance članarina iznosi:

500€
250€

Prijavite se i obezbedite sebi perspektivnu karijeru