KAKO DA POSTANETE DEO

LINK EDU ALLIANCE?

Svrstajte se među najuspešnije

Zainteresovani ste za sticanje novih znanja, stvaranje uspešne saradanje sa drugim institucijama ili kompanijama? Ukoliko delite iste vrednosti i smatrate da je celoživotno učenje imperativ savremenog profesionalca, proverite da li ispunjavate uslove da postanete deo LINK edu Alliance. 

Konstantno radimo na pristupanju novih članova i njihovom proširenju. U okviru LINK edu Alliance broj članova konstantno raste, a samim tim se i mi širimo i razvijamo. Pozvani ste da nam se pridružite i postanete naš član.

Pristupanjem LINK Educational alijansi postajete deo međunarodne obrazovne mreže koja se neprekidno razvija i širi. Stvarate uslove u kojima ćete moći da širite i razvijate poslovanje i stvarate perspektivne poslovne mogućnosti. Postati naš član ne znači samo unaprediti sebe ili svoje zaposlene na profesionalnom nivou ili proširiti broj kvalifikacija u ponudi već znači i lični razvoj i celoživotno usavršavanje svakog pojedinca, kao i napredovanje za celu vašu organizaciju.

Ko može da postane član?

Bez obzira na vlasničku strukturu, naučnu oblast ili nivo obrazovanja, LINK Educational Alliance otvorena je za učlanjenje zainteresovanih obrazovnih institucija, kompanija ili individualaca.

Ukoliko delite naše vrednosti i naše ciljeve i ukoliko ispunjavate sledeće kriterijume, pozivamo vas da pristupite LINK Educational alijansi:

  • Vaša obrazovna ustanova je akreditovana, odnosno registrovana od strane nadležnog organa ili institucije;
  • Poslujete minimum 3 godine;
  • Ako imate stabilne izvore finansiranja, koji najmanje pokrivaju troškove poslovanja i institucionalnu autonomiju u upravljanju, odlučivanju i radu (autonomija do određenog nivoa prihvatljiva je za institucije koje posluju u okviru šireg sistema);
  • Imate dobru reputaciju na domaćem tržištu, a uz to imate i dobru međunarodnu reputaciju (za institucije  koje posluju na međunarodnom tržištu);
  • Imate jasan etički pristup u poslovanju i društveno ste odgovorna organizacija.
cambridge-sertifikat

Kako postati član LINK Educational alijanse?

Za sticanje članstva LINK Educational alijanse neophodno je da popunite prijavu i da uplatite godišnju članarinu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa procedurom članstva u okviru LINK Educational alijanse, molimo da nam se obratite putem imejla na adresu: office@link.co.rs

Prijavite se kako biste ostvarili perspektivnu i uspešnu budućnost!