POMAŽEMO VAM DA BUDETE USPEŠNIJI

Naša misija je edukacija koja otvara put ka uspešnoj karijeri

LINK Educational Alliance pomera granice u obrazovanju

Jedinstveni skup uspešnih obrazovnih ustanova i servisa pravo je mesto za sticanje znanja

U želji da pruži najbolje obrazovanje svima koji žele da se edukuju na pravi način, LINK group je osnovao LINK Educational Alliance (LEA). LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja.

Kompanija uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

Kako bi svima koji žele da se usavršavaju pružio praktično i kvalitetno obrazovanje, LINK group je osnovao LINK Educational Alliance, gde se na jednom mestu nalaze institucije u kojima je fokus na sticanju primenljivih znanja korišćenjem modernih tehnologija.

Neraskidiv savez modernih ustanova

Jedinstveni skup uspešnih obrazovnih ustanova i servisa pravo je mesto za sticanje znanja
neraskidiv savez 400x400

Obrazovne ustanove u sastavu LINK Educational alijanse omogućavaju školovanje za sve uzraste. Moderno obrazovanje je dostupno svakome, bez obzira na godište i nivo znanja.

Zahvaljujući širokoj lepezi znanja koja nude LEA članice, umnogome je lakše doći do neophodnih znanja i veština koje traže najuspešnije svetske kompanije. Na ovaj način možete da steknete međunarodne sertifikate i diplome iz oblasti informacionih tehnologija, ali i modernog biznisa.

Vrednosti i ciljevi

Vrednosti kojima konstantno težimo – kvalitet, relevantnost, inovativnost i značaj koncepta preduzetništva i celoživotnog učenja. Naš cilj jeste da svojim radom i aktivnostima damo doprinos daljem razvoju i unapređenju obrazovanja i obrazovnog sistema kao ključnog nosioca razvoja društva u celini.
naša vizija 150x150

Naša vizija

Duboko verujemo da je kvalitetno obrazovanje put ka boljem životu naših savremenika i generacija koje dolaze. Trudimo se da sve naše usluge uvek budu najbolji mogući izbor za obrazovanje naših korisnika, svih generacija.
vrednosti i ciljevi 400x400

Naša misija

LINK edu Alliance misija je da pripremi svoje članove za sve profesionalne izazove budućnosti. Zbog toga smo razvili izuzetno korisne servise i programe za sticanje znanja koja omogućavaju uspeh na individualnom i korporativnom planu.

Kako da postanete član LEA?

Postanite i vi deo udruženja gde je obrazovanje na prvom mestu! Ukoliko delite iste vrednosti i smatrate da je celoživotno učenje imperativ savremenog profesionalca, proverite da li ispunjavate uslove da postanete deo LINK Edu Alliance.