PARTNERSTVO U OKVIRU

LINK EDU ALIJANSE

Ukoliko je vašoj instituciji potrebna podrška ili želite da sklopite saradnju u pogledu ostvarivanja zacrtanih poslovnih ciljeva, dobrodošli ste da se pridružite LINK edu Alliance kao partner. Osim finansijske, partnerstvo može da pruži i resurse potrebne za unapređenje poslovanja, kao i marketinšku podršku i ekspertizu stručnjaka. Takođe, partnerstvo unutar LINK edu Alliance vam može otvoriti i nove poslovne mogućnosti pomoću kojih ćete unaprediti i proširiti svoju delatnost i poslovanja.

Savremeno poslovanje neretko zahteva dodatna ulaganja kako bi se nove ideje i projekti sproveli u realnost, a tada je partnerstvo LINK edu Alliance pravi izbor. Mi vam kao partneri možemo pružiti odgovarajuće resurse da bi vaša zamisao postala stvarnost.

Ko može da postane partner?

Ustanove koje mogu ostvariti status partnera su:

  • ustanove osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja (akademske ili strukovne u bilo kom obliku organizovanja),
  • ustanove neformalnog obrazovanja,
  • startup i druge kompanije i organizacije čije su delatnosti u direktnoj vezi sa obrazovanjem,
  • organizacije koje se bave unapređenjem znanja, veština, karijere, zapošljavanja itd.

Status partnera se stiče nakon odluke LINK edu Alliance Upravnog odbora, koji odluku o odobrenju statusa partnera donosi na osnovu rezultata analize vaše prijave.

TRI MODELA PARTNERSTVA

1. Udeo u vlasništvu i investiranje u poslovanje

Zainteresovani smo za udeo u vlasništvu, u različitom procentu, manje ili više uspešnih obrazovnih organizacija kako bismo svojim resursima, iskustvom, znanjima i ekspertizom pomogli rast i razvoj vaše organizacije. Takođe, ulažemo u partnersku organizaciju u finansijskom i svakom drugom smislu kako bismo vam omogućili brži i stabilniji rast, a na taj način u saradnji ostvarili i svoje poslovne ciljeve. Postoji i mogućnost finansijskog investiranja i preuzimanja upravljačke uloge u organizaciji partnera.

Pružamo vam punu podršku kako bismo vam omogućili da vaša institucija i zaposleni napreduju i ostvaruju mnogobrojne pogodnosti koje donosi partnerstvo.

Otvoreni smo da u dogovoru postignemo međusobno usaglašeni model saradnje koji će biti optimalan i odgovarati potrebama i mogućnostima obe strane, sa ciljem da se realizuje najbolji poslovni plan koji će omogućiti ostvarivanje zajedničkih ciljeva. LINK edu Alliance je otvorena za saradnju i postizanje dogovora od zajedničkog interesa u najrazličitijim oblicima.

2. Investiranje u zajedničke startup i druge projekte

Od prvog dana osnivanja, a tome sada već ima 20 godina, podržavamo nove i inovativne projekte. Otvoreni smo za ulaganja u nove i već aktuelne projekte koje kandidat predloži a odobri Upravni odbor LINK edu Alliance.

U trenutku kada nemate dovoljno resursa da realizujete svoje ideje i želje u pogledu novih projekata, LINK edu Alliance je pravi partner za vas kako biste uspešno ostvarili sve sadašnje i buduće ideje i projekte.

Partnerstvo u LINK edu Alliance vam donosi brojne benefite, budući da ćete pored novčanih sredstava, dobiti i podršku u svim aspektima realizacije projekta, poput potrebnih resursa i opreme, ali i potrebnog kadra za ostvarivanje ciljeva projekta.

3. Generalni model

Otvoreni smo za saradnju i postizanje dogovora od zajedničkog interesa u najrazličitijim oblicima. U saradnji i razmeni informacija i ideja doći ćemo do optimalnog dogovora oko zajedničkih interesa u ostvarivanju zajedničkih poslovnih ciljeva.

Svaki uspeh zahteva mnogo truda i ulaganja. Zato je LINK edu Alliance pravi partner kako za definisanje tako i za postizanje zajedničkih poslovnih ciljeva.

Napominjemo da LINK edu Alliance nije zainteresovana za franšizne modele saradnje.

Prijavite se i omogućite svojoj kompaniji nove poslovne mogućnosti!